Stockholmsregionens Europakontor i Bryssel söker en kontorsadministratör på heltid

Other | 18-05-2021

Är du en serviceinriktad person och en fena på administration? Vi söker nu en kontorsadministratör till vårt EU-kontor i Bryssel. I rollen som kontorsadministratör kommer du jobba brett med allt från ekonomisk rapportering och fakturering till att vara ansvarig för bokningar i vårt konferensrum, se till att våra gäster får ett trevligt och proffsigt bemötande samt bistå VD och kollegor med allehanda administrativa uppgifter. Är du dessutom samhällsintresserad och tycker det är kul att jobba i en internationell miljö, då tycker vi att du ska söka.

ARBETSUPPGIFTER/ANSVAR:

Du kommer att vara ansvarig för kontorsadministration inklusive relationen med hyresvärd och leverantörer (städ, internet och telefoni, m.m.). Du kommer även att vara ansvarig för uthyrning av kontorets konferensrum. Därtill ansvarig för ekonomiadministration; hantering av fakturor, lönerapportering, faktureringsunderlag samt kontakt med banker, HR-företag (SD Works), m.fl. i Belgien.

Som kontorsadministratör är du också sekreterare i föreningsstyrelsen samt i bolagsstyrelsen med ansvar för kallelser, protokoll m.m. Andra arbetsuppgifter är dokumenthantering inkl. arkiv, bistå med bokning av hotell och resor, inköp av kontorsmaterial, frukt m.m.

 

VI SÖKER DIG SOM:

  • Är gymnasieekonom eller har annan relevant utbildning.
  • Har erfarenhet av arbete inom administration och/eller service. Du kan antingen vara ganska ny på arbetsmarknaden eller ha jobbat några år.
  • Har datavana med goda kunskaper i Office-paketet.
  • Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Det är mycket meriterande om du har goda kunskaper i franska och/eller flamländska. Du får också gärna ha erfarenhet av att jobba i politisk styrda organisationer.

Du är ordningsam, noggrann och är van att arbeta självständigt. Du trivs i en serviceinriktad roll och ser till att saker blir gjorda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


VI ERBJUDER
ett varierande arbete i en spännande internationell miljö på plats i EU:s huvudstad Bryssel. Rollen innebär många nya möjligheter att bygga nätverk. Vi har högt i tak och korta beslutsvägar och det finns därför stora möjligheter att bidra med idéer och initiativ. Du kommer dessutom arbeta med ett glatt och trevligt gäng som sitter i fina lokaler i centrala Bryssel.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsort och kontrakt: Bryssel, Belgien, med belgiskt kontrakt.

 

ANSÖK genom att skicka in ditt CV och personliga brev till info@stockholmregion.org. Skriv ”Ansökan kontorsadministratör” i ämnesraden. Ansök senast onsdag 2 juni 2021.

 

OM OSS
Stockholmsregionens Europakontor i Bryssel ägs och styrs av en förening bestående av tre huvudmedlemmar; Stockholms stad, Region Stockholm och STORSTHLM (tidigare kommunförbundet Stockholms län). I föreningen ingår också Region Uppsala, Region Västmanland, Region Sörmland, Region Gotland och Mälardalsrådet. Föreningen – Stockholmsregionens Europaförening – har som syfte att främja medlemmarnas gemensamma politiska intressen genom att samverka i frågor som rör regionens förhållande till EU. Vårt uppdrag är att ta tillvara regionens intressen genom att bevaka prioriterade frågor, arbeta med proaktivt påverkansarbete samt profilera Stockholmsregionen i Bryssel. På kontoret arbetar för närvarande fyra personer. Vi brukar också ta in en praktikant varje termin. Läs mer på www.stockholmregion.org